New in – Asos

idag kom min order från asos! har verkligen fått upp ögonen för deras webbshop, man kan hitta mycket fint till ett billigt pris. min examensklänning är där ifrån till exempel, betalade runt 150 kronor för den, fynd! dagens order gick på ungefär en hunka/plagg, rea när det är som bäst. nu ska jag städa lite här hemma då det blir lite grillparty i morgon. passa på medans det är FF lixom.

Inga kommentarer

  • Åh nice! Det var verkligen ett fynd med din klänning ju. Hoppas ni får ett härligt grillparty. Som du säger får man passa på när man har föräldrarna borta.. jag passar på när jag har sambon borta, vilket är typ hela tiden i och för sig 🙂

    Å^h nice, kul att kunna "återanvända" ju 🙂 Japp, jag är imponerad att det inte blev värre än vad det blev.. jag är inte direkt känd för mitt tålamod eller mitt pyssellugn 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *