XXXI / III

två hårslingor som korsas i nacken, ibland behöver det inte vara svårare än så! Mjukstartar veckan med en ledig måndag vilket inte alls är fel efter en helg med beerpong och balkonghäng. Igår promenerade jag och David i Linné, köpte sushi och gick upp till skansen kronan för att äta i solen. En inte helt fel söndag heller helt enkelt. Nu ska jag ut i solen och läsa lite, SÅ skönt att äntligen få tid till att läsa annat än kursböcker!
 

Inga kommentarer

  • Hahaha fattade först inte att "två hårslingor som korsas i nacken, ibland behöver det inte vara svårare än så!" hade med ditt hår att göra och trodde det var något kryptiskt med djup mening bakom. Åhhhhhh. Ibland är det inte svårare än det som verkligen står, haha. Men fin bild iaf, och hår! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *