en påminnelse och en sneak peek


Ni har väl inte missat att Julis Monthly Makers-värd Julia har släppt temat för månaden? Kolla in det här i så fall! Jag är i full gång med mitt bidrag, men ni får än så länge bara en tjuvtitt.

Nu har jag ju semester också! Eller, den börjar väl officiellt imorgon egentligen, vilket gör att denna helgen känns som en extra ledighetsbonus. Jag är i full färd med mitt bokpaket och läser ”Störst av allt” just nu. Älskar att ha en bra bok att se fram emot, att ta upp och läsa en sida när jag får lust och verkligen ha tid för att bara slappa med en bok. På tisdag åker vi nog på sommarens första auktion också! Då kanske det verkligen känns att semestern har börjat.

2 personer gillar det här inlägget

1 Kommentar

  • Längtar som en tok till semestern, jag har 9 arbetsdagar kvar till den startar 🙂

    Vad för böcker tycker du om att läsa? Jag läser en del också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *