Monthly Makers oktober

Hej på er! Hur mår ni? Själv är jag peppad, eftersom det har hunnit bli oktober. Och det innebär att det är jag som är värd för månadens tema i Monthly Makers! Temat är något som ligger mig varmt om hjärtat och har gjort det i större delen av mitt liv. Är ni nyfikna?

Temat vi ska skapa på i oktober är Foto.

För mig är foto ett sätt att få uttrycka mig. Att få skapa, utifrån egna förutsättningar och ibland skapande bara för mig själv. Det är ren tillfredsställelse när man lyckas och det kan vara en otrolig besvikelse när det inte blir som en tänkt sig. Det kan vara en stress, men kan också motverka detsamma.

Så, utan att vandra allt för djup i min analys kan jag säga, förutom att jag är pepp, att jag också tror att detta tema kommer bli en utmaning för mig. Jag kommer ha svårt att landa i vad jag ska skapa, och det kommer vara svårt att sänka kraven på mig själv. Hur känner ni inför temat? Behöver ni inspiration kan ni spana in vår pinterest-board för månaden!

Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2017 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. Därför att det kan underlätta med ett inspirationsord att utgå ifrån, det är roligare att skapa i grupp och det är utvecklande att visa upp och ta del av andras alster och tankar. Du är med på de teman, förutsättningar och i den utsträckning du vill.

Så här går det till:

1. Skapa något på tema Foto och posta det i sociala medier (blogg, Instagram eller liknande). Du är fri att tolka temat hur du vill. Våra enda regler är att ditt bidrag ska vara gjort av dig själv, skapat samma månad som temat är aktuellt och att du skriver att du deltar i Monthly Makers utmaning. Länka till detta inlägg (@MonthlyMakers på Instagram) och tagga gärna #monthlymakers.

2. Håll utkik på min blogg den 20/10, när mitt bidrag dyker upp kommenterar du inlägget med en länk till ditt eget. Senast den 28/10 behöver jag ditt bidrag.

3. Jag sammanställer allt vi har gjort tillsammans den 31/10 och lämnar sen över värdskapet inför nästa månad.

 

Följ oss på Facebook för att enkelt hänga med i tema- och värdskiften, få information om nyheter och event, samt ta del av ännu mer kreativ inspiration! Vi finns också på InstagramPinterest, webben och i inspirationsgruppen We Are Monthly Makers.

Vi som driver Monthly Makers 2017 är
AliciaBeatriceElsaEmiliaFredrikaJessicaJuliaMikaelaRuthStinaWilda och jag. Mer av oss hittar du på FacebookInstagramPinterestwebben och i inspirationsgruppen We Are Monthly Makers.

Inspireras, skapa och utvecklas med oss hela året!

22 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *