inspiration

Monthly Makers inspiration – foto

Monthly Makers inspiration – foto

1. Tema foto behöver såklart inte bara innebära fotografering. En kan ju också tex fräscha upp sin kamera. Emilia tog bort den gamla kameraremmen och gjorde en ny i läder. Så Snyggt!

2. Alicia har använt ett foto som referens till en superfin akvarellmålning. Hon har även gjort en timelapse över arbetsgången som ni också hittar i hennes inlägg!

3. A beautiful mess visar upp betydelsefulla bilder i en hängande fotoram. Stilrent och fint!

4. Till Monthly Makers på tema kontrast skapade jag ett växtprint som jag klädde in en anteckningsbok med. Då utgick jag ifrån ett foto på min monstera, frilade sedan bladen och byggde ihop ett mönster.

Glöm inte heller att spana in temats pinterest-board för temat för mer inspiration!

Vi som driver Monthly Makers 2017 är
AliciaBeatriceElsaEmiliaFredrikaJessicaJuliaMikaelaRuthStinaWilda och jag. Mer av oss hittar du på FacebookInstagramPinterestwebben och i inspirationsgruppen We Are Monthly Makers.

Inspireras, skapa och utvecklas med oss hela året!

2 Kommentarer
Monthly Makers inspiration – Något jag aldrig testat

Monthly Makers inspiration – Något jag aldrig testat

Hej på er! Vad tycker ni om månadens Monthly Makers-tema ”något jag aldrig testat”? Själv tycker jag att det är väldigt spännande och utmanande! Men också ganska svårt att komma på vad en faktiskt ska göra. Ni har ju fått se en tjuvtitt på vad jag har valt att göra, men jag har också samlat lite inspiration som jag hoppas ska hjälpa på vägen:

1. Emilia har skapat detta magiska tryck i linolium, något jag själv aldrig provat. Sen kan en ju bara drömma att få liknande resultat, men testa att skapa egna tryck vill jag gärna göra!

2. Bloggen Lovely indeed har gjort en växtpiedistal – något jag inte heller gjort men också är sugen på! En väldigt bra guide på hur en gör hittar ni här!

3. Jessica har experimenterat och skrivit en utförlig beskrivning på hur en skapar med tekniken fluid painting. och resultaten är to die for! Kliar i fingrarna efter att få skapa på ett så fritt sätt. Här hittar ni beskrivningen och fler bilder!

4. Vill du prova att skapa i betong för första gången så har jag en enkel guide på hur du gör egna kylskåpsmagneter, här hittar du det inlägget!


Mer inspiration hittar du också på vår pinterestboard för temat!

Vi som driver Monthly Makers 2017 är AliciaBeatriceElsaEmiliaFredrikaJessica,  JuliaMikaela,  RuthStina,  Wilda och jag. Mer av oss hittar du på FacebookInstagramPinterestwebben och i inspirationsgruppen We Are Monthly Makers. Inspireras, skapa och utvecklas med oss hela året!

Bilderna är delade med tillstånd.

1 Kommentar
Monthly Makers inspiration – tyg

Monthly Makers inspiration – tyg

 1. Gör en Hammock chair – via A beautiful mess 2. Återanvänd jeans till en matta. Via Ohnoblog
3. Taklampa av gammal lampskärm och uttjänt lakan 4. vimplar av resttyg till kalaset eller balkongen

Hej på er! Har ni börjat fundera på vad ni ska skapa på månadens tema i Monthly Makers? Här kommer iallafall lite inspiration! Jag är sugen på att göra både hammocken (om jag hade haft större uteplats dvs.) och en matta av återanvänd textil. Behöver inte va jeans ju! Vad jag ska hitta på denna månaden håller jag dock hemligt ett tag till, men jag kan avslöja så mycket som att jag kommer att spana efter fina resttyger/mindre tygbitar på secondhandrundan på lördag.

Mer inspiration hittar ni förresten på temats pinterestboard!

Vi som driver Monthly Makers 2017 är Alicia, Beatrice, ElsaEmilia, Fredrika, JessicaJulia, Mikaela, Ruth, Stina, Wilda och jag. Mer av oss hittar du på FacebookInstagram, Pinterest, webben och i inspirationsgruppen We Are Monthly Makers.

Inspireras, skapa och utvecklas med oss hela året!

Bilderna är delade med tillstånd.

Inga Kommentarer