secondhand

DIY – virkad nätkasse i secondhandgarn

DIY – virkad nätkasse i secondhandgarn

Nätkassar alltså – visst ser man dom överallt? Snyggt både till mat, stranden, garnet – eller som här hemma: till badrummet! Mönstret jag följde hittar ni här, och även om jag försökte vara noggrann så blev resultatet både ojämnt och med olika stora handtag. – Men ärsch, vad gör det egentligen? Jag är nöjd, och sugen på att göra en till!

Jag gillar virkprojekt med repetitivt mönster, så att jag inte behöver tänka så mycket efter varje varv – och förutom botten och handtagen var detta mönster precis så! Till denna kasse gick det två garnnystan, och jag hittade mitt secondhand. Det är ju lite svårare att hitta två lika garnnystan secondhand, men denna tycker jag att man med fördel kan virka i två olika färger också, om en vill det!

2 Kommentarer
ett par återbrukade bröllopspresenter

ett par återbrukade bröllopspresenter

Om ni följer mig på instagram såg ni kanske att vi var på bröllop i Sundsvall här om helgen. Vitt, soligt och kallt, och med en superfin ceremoni och sedan middag med utsikt över hela stan. Magiskt! Till brudparet fixade vi ovan avbildade saker; David smidde en tårtspade (!) av en gammal huggmejsel, och jag secondhandfyndade ett glasfat och en ljusstake och gjorde om till ett tårtfat. Och om ni inte har gissat det ännu, så gillar bruden att baka! 😉

3 Kommentarer
secondhand – ljusstakar i glas

secondhand – ljusstakar i glas

Under julledigheten åkte jag, mamma och pappa till en secondhand i Kungälv vi aldrig besökt tidigare. Jag var på jakt efter grejer att använda till en bröllopspresent (mer om det i ett annat inlägg!) men hittade också massor av fina glasljusstakar. Dessa två fick följa med hem, för en femma styck. Har nu bytt ut gjutjärnsljusstaken mot denna lilla samling. Lite vårigare känsla!

3 Kommentarer