Nytt in

fick äntligen hem lejonhalsbandet från eBay idag! Betalade runt 40 kr, kap. Har förövrigt kommit hem från skolan ganska nyss och snart skall vi göra tacos här hemma. gött. har inte så mycket mer att tillägga. så. hörs!

Inga kommentarer

    • jag brukar alltid sortera på "price + shipping – lowest first" om jag vet vad jag ska använda för sökord. det blir en del bläddrande bland sidorna och det gäller att ha tålamod, det är då man gör fynden! om jag inte vet exakt vad jag ska använda för sökord, som tex när jag ville hitta lejonhalsbandet billigt, sökte jag först helt enkelt på "necklace lion" och sorterade på "best match" för att se vad för sökord de dyrare prisklasserna hade i sina annonser. sedan använde jag bara de sökorden när jag sorterade på "price + shipping – lowest first", blir mindre sidor att gå igenom då och man hittar snabbare de billigare alternativen 🙂 sedan brukar jag också spara säljare som favoriter, som jag vet har billigare alternativ, för att kunna gå tillbaka och se vad mer de har i sin "store"!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *