inför studenten

nu när det är studenttider, och eftersom det finns så mycket fint ute i butikerna, tänkte jag att jag kunde slänga upp två kollage på hur jag gärna hade sett ut om jag tog studenten i år. nu tar ju jag högskoleexamen i juni, men då vill jag inte ha något vitt och då blir det genast svårare att hitta något som passar… men blomsterbanden som är med i kollagen är ju så himla fina, så ett sådant i håret kanske det blir för mig iallafall! sen får jag fortsätta min jakt på en fin examensklänning…
 
bra – ellos.se / flower head band – goodsie.com / Skirt – topshop.com / Shoes – nelly.com / jacket – H&M

Top – topshop.com / flower head band – goodsie.com / skirt & bracelets- H&M / nail polish – chanel / sneakers – nike

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *