2013-05-11

Jeans jacket – second hand/DIY / sweat & cap – H&M herr / dress – gekås / shoes – sixtyseven / shades – eBay / Bracelets – secondhand/DIY/eBay
 
många bilder blev det idag, men så får det vara för jag tyckte dom blev så fina (det är David som har tagit alla bilder på mig, är impad) och kunde inte rensa bort fler! är nog inte ensam om att älska när körsbärsträden blommar, är ju så himla fint! Synd att de blommar ut så fort bara.. helgen har varit lugn hittills, blev bjuden på öl av Fabio igår som var i Göteborg ett par timmar innan hans buss hem till Oslo gick, så vi hann catcha upp lite iallafall! När han åkt gick jag på klänningjakt med Alma och Elin. när jag kom hem gjorde jag och David pizza och kollade på Sherlock. jag somnade dock tio minuter in i avsnittet vid typ halv 10 och sov på överkastet åt fel håll i sängen tills David gick och la sig vid tvåtiden. jag måste varit trött med andra ord, men var skönt att få sova ut! Idag har vi varit på Johannebergs glassbar och ätit sorbet i solen och nu ska vi snart göra tacos. morgondagen kommer antagligen innehålla chill framför F1. lång utläggning av min helg det haha, enjoy.

5 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *