new in: aviators

fick dessa av David för ett tag sedan (för han hade slarvat bort mina andra pilotisar, haha). dom jag hade innan var spelglas och med silvrig båge, men tröttnade på spegelglas (och silver) så dessa passade utmärkt! är också sugen på ett par aviatiors med blått glas, får se om det blir något köp… iallafall! igår firade vi min lillebror som fyllde 20 som sagt, vi satt ute å käkade hamburgare och drack öl och sådär, efter ett tag så såg vi kolsvarta moln som närmade sig, och när vi kände första regndroppen tog vi vår mat och kutade in haha, blev världens ösregn och åska. men det var mysigt att sitta inne och titta på det med! det slutade regna efter en stund och då drog vi oss till north, satt på uteserveringen och beställde ölkannor. trevlig kväll!
 
vid fem idag så ska jag klippa mig och sedan sätta tänderna i nya Elle (HUR snyggt omslag??!) och packa inför imorgon, då jag bokat en spontanresa till Oslo för att hälsa på Fabio (fasen vad gött med ledighet, vi är KLARA med uppsatsen nu (!!) och jag har ledigt fram till opponeringen. fett nice)
 
jag kommer därför tidsinställa inlägg åt er, bland annat en enkel DIY-guide (som jag hintade om i förra inlägget) så håll utkik!

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *