sneek peak

har varit mycket de senaste dagarna. var hemma på tjörn och firade min lillebror med god mat, invigde hans nyöppnade paintballbana och drack öl. åkte hem i måndags, hade opponering igår och försvarade vår uppsats, fick godkänt med komplettering, blev arg, skrev skitkompletteringarna igår kväll och det är det sista vi officiellt gör på kandidaten. vilket innebär att skolan är slut, vi tar examen på fredag och idag är det examensfest! SÅ nice och sjukt vad fort tre år har gått.. anyways, detta är vad jag ska ha på mig ikväll. slängde ihop ett nytt flower headband igårkväll med, med grålila blommor denna gången. här kan ni se hur jag gjort. nu ska vi se på Game of thrones och vi fyra blir det förfest. hörrrs.

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *