Tips: Fotoboken blir inredningsdetalj

 
Beställde en ny fotobok i förra veckan, denna gången med bara svartvita foton. Blir en perfekt inredningsdetalj då boken har spiralrygg och att man därför bara kan bläddra fram den bilden man vill ha som framsida för stunden. Helt enkelt en bok med små tavlor man kan ha liggandes framme som en ”coffetable-book” eller uppställd på en tavellist. Jag fick fotoboken gratis när jag blev medlem hos photobox, och tror att dom fortfarande har kvar erbjudandet om ni är sugna! 
 
nu ska jag koka mig en kopp te och göra lite research inför den nya kursen som startade igår, föreläsningarna kommer gå vid 14 hela kursen i princip, så det gäller att ta vara på förmiddagarna så att man får något vettigt gjort.
 

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *