XI / I

 
God jul, gott nytt år och god fortsättning hörrni! Min julledighet har varit riktigt mysig och välbehövlig med allt vad det innebär. Har både varit hos mina föräldrar på Tjörn och hos Davids föräldrar i Ödsmål och nyårsafton firades på Guldheden hos Sofia med trerätters och utsikt över stan och nyårsraketerna. 
 
Nu är det dock tillbaka till verkligheten som gäller med en deadline på måndag (som dock nästan blev klar i torsdags, så skönt!) och sedan är det 150% studier som gäller för mig, då jag kom in på psykologikursen jag sökt (yes!) som jag ska plugga parallellt med programmet, och jag hoppas att jag kommer klara av det. 
 
Nu ska jag slänga mig på soffan och läsa min julklapps-bok. Skönt med mjukstart!

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *