I / II

godmorgon! Hur skönt med helg? jag har dessutom långhelg så det är extra skönt, då min vecka inte börjar på riktigt förrän på tisdag eftermiddag, och jag dessutom varit ”ledig” sen i onsdags. ska (fortsätta) njuta!
 
Halsbanden landande i brevlådan i går, även dom hemklickade från eBay. visst är dom fina? Letat efter liknande ett tag. En ametistkvarts och en rosenkvarts fick det bli. Beställde de mest för att jag gillade färgerna, men efter lite efterforskning vet jag nu att ametisten är februaris månadssten som skyddar mot bland annat stress och negativitet och att rosenkvartsen är en kärlekssten som löser upp sorg och lär oss att förlåta. låter väl bra? Nu ska jag dricka upp mitt te och sedan kommer nog dagen ägnas åt serier. och så ska jag baka semlor. nice.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *