III / XI

Vissa tycker nog att det är lite för tidigt (?) att börja tänka på juldekorationer, men jag har haft dessa adventsljusstakar på hjärnan sedan typ förra sommaren när jag såg liknande på en bagageloppis. Vid det tillfället bodde vi fortfarande i vår lilla lägenhet och hade inte plats för fler adventsljusstakar så det blev inget köp då. Men nu har köpbegäret infunnit sig då vi har ca 3 gånger så många fönster i vår nya lägenhet och jag vägrar köpa såna där vanliga adventsjustakar i trä. Tyvärr verkar jag inte vara ensam om begäret då det är många budare på tradera och vi lever på studentbudget… 
 
Ljusstakarna på bilden hittade jag på Ica.se men helst vill jag ha originalet från gnosjö (vet faktiskt inte om det är dem som säljs på ica till och med?). anyhow. letandet fortsätter.

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *