III / XII

 
Det är redan december! Tiden har gått så fruktansvärt fort det sista. Jag kämpar på med min masteruppsats och med en deadlline som närmar sig med stormsteg är allt lite stressigt nu. Har så mycket att hinna med innan jul så jag vågar knappt tänka på det… Idag ska jag iallafall ta mig ner på stan för lite julshopping om en stund. Fördelen med att bestämma över sin egen arbetstid är att jag kan gå på stan under dagen och förhoppningsvis slippa trängas med (allt för många) stressiga människor.
 
En liten kaktus fick förövrigt följa med hem sist jag var på blomsterlandet. Krukan gjöt jag enkelt i betong i somras (använde en avklippt juicekartong som form) så nu får den äntligen komma till användning. vi hörs!

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *