XV / XII

 
det har blivit mycket växer det senaste så jag fortsätter i samma spår! Köpte två hyacinter från blomsterlandet sist och planterade dom i gamla russin- och mandelskålar jag hittat på loppis. passade bra ihop! Tyvärr är de redan överblommade, men jag klippte bort stjälkarna och har löken och bladen kvar ett tag till. fint det med.
 
I lördags var vi på det traditionsenliga knyt-julbordet och i år tog jag och David på oss att göra skinkan. För att vara första gången blev den riktigt god! Nu har jag en arbets(plugg)vecka kvar och siktar på att åka hem till mina föräldrar på Tjörn redan på fredag och påbörja julfirandet. Får arbeta på bra nu i veckan så jag får gjort klart det mesta. blev dock sjuk igår så det var ju lite dålig tajming… men det ska nog gå!

3 Kommentarer

  • Så fint! Jag gillar verkligen den koppartrend som råder och speciellt kul när man kan hitta loppisfynd eller gammalt arvegods och förnya till något som är trendigt just nu! Jag är alltför dålig på att loppisfynda, men hoppas att jag en dag ska lyckas med en loppiskupp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *