VIII / II

Jag är tillbaka! Har haft en ofrivillig paus härifrån, vilken bland annat beror på en kraschad dator, uppsats och början på min praktik. Nu har jag dock köpt mig en ny dator och har kommit in lite i praktiken så förhoppningsvis blir det back to normal här.
 
Lite uppdatering kring senaste tiden: Jag har haft opponering och examination av min masteruppsats som jag gick ifrån med ett VG – oväntat men så himla roligt! Känns konstigt att jag nu kan lämna uppsatsen och den ibland påfrestande tiden då jag skrev den bakom mig och fokusera helt på min praktik. Jag har i tre veckor nu varit på kretslopp och vattenförvaltningen i Göteborg, och kommer att vara hela terminen, det vill säga fram till sommaren. Känns riktigt bra och det är kul att få gå ifrån det teoretiska för att se hur det fungerar i verkligheten! Har också blivit relativt frisk från förkylningen jag haft i veckan, så nu är det bara att köra. Hörs snart!

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *