en nyupptäckt secondhandbutik

Hade ett ärende ut till Mölndal i onsdags och råkade springa på en secondhand-butik som jag varken varit på eller har hört om innan. Butiken är stor och väldigt fint organiserad, och de hade allt, inte bara kläder. Jag och pappa svängde in och hade flyt då de bara har öppet onsdagar och lördagar. Hittade bland annat dessa två vaser/krukor för en femma styck. Kommer garanterat bli fler besök! Här finns en länk till butiken om ni blev nyfikna.
 
Jag har också hunnit fylla 25 i veckan och familjen var här och firade mig. Jag hade gjort smörgåstårta och min bror en födelsedagstårta, jag fick det jag hade önskat mig plus en bukett fina blommor! Jag är också ”bokad” till nästa helg då mina tjejkompisar har planerat något. allt jag vet är att jag behvöver pengar för mat (?) haha. ska bli så spännande!
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *