Tulips

Fick en sån fin bukett när jag fyllde år och passade på att fota delar av den för några dagar sedan. I födelsedagspresent fick jag resa + pengar till Ullared av familjen, och vi ska åka dit på fredag. Längtar! haha. Nu i helgen som var så överraskade också mina tjejkompisar mig med resa och boende på Scandic The reef i Fredrikshamn! Allt jag visste var att jag skulle vara bokad den helgen. SÅ bra 25årspresenter!
 
Idag kom mina föräldrar hit och vi passade på att fika på balkongen i solen. Verkligen härligt att man kan sitta ute! Sedan tog vi också en sväng till Secondhandaffären i Mölndal och jag fick med mig lite grejer hem. Eftersom jag varit sjuk hela veckan blir det en lugn lördag för min del, med mellomys ikväll. Helt ok!
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *