Print

Har spenderat påskledigheten på Tjörn med toppenväder hela helgen! Har fått färg i ansiktet av vårsolen när jag hjälpt mamma med att städa loppisen bland annat. Mycket frisk luft och mycket påskmat och sällskapsspel har det blivit! Jag åkte dock hem igår för en ledig dag hemma i lägenheten idag, skönt det också. Har städat och tänkte byta ut alla ljusstakar mot lite vårigare detaljer här hemma.
 
Här hos oss har det tagit tid att få upp alla tavlor och prints, men när man väl börjar går det undan! Beställde den här printen för ett bra tag sedan, men äntligen  har den hittat sin plats i vår hall. Jag gjorde ”motivet” i photoshop och framkallade hos fujifilm. Kvalitén blev helt ok, hade dock kanske valt ett mattare papper om jag beställde igen så att man slipper blänket. ”Upphängarna” är vanliga byxgalgar från Ikea. Fint tycker jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *