Dukningstips – kökshandduk blir bordstablett

För ett tag sedan hittade jag några kökshanddukar i en lin- och bomullsblandning på secondhand. Kökshanddukar har vi redan i massor, men jag tyckte dessa var så fina och så det slog mig att de skulle passa bra till vårt slagbords slitna patina. Så istället för kökshandukar används de nu som bordstabletter!
 
Dagens tips är alltså att hålla extra utkik efter gamla textilier på loppisar och secondhand. Jag har just nu en förkärlek för just lin. Det går ju att använda till så mycket mer än vad deras ursprungliga syfte varit!
 
I princip allt på bilderna är förresten secondhand, förutom vinglasen från Orrefors som jag fått av Davids föräldrar samt lampan i bakgrunden.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *