2015

Såhär en dryg vecka in i 2016 tänkte jag göra en liten recap för 2015. Vad jag har gjort och lite vad som har hänt – bra att påminna sig och gå igenom gamla bilder, så lätt att glömma annars!
Jag var på två möhippor – en för Elin då vi var hemma hos mig på förmiddagen för champagnebrunch och en för Sanna. Så himla roligt!! Hoppas några fler vänner gifter sig under 2016 😉

Jag tog min masterexamen efter fem års pluggande – galet vad fort den tiden gick! Vi var på en sådär bra planerad ceremoni i Göteborgs universitets huvudbyggnad i vasa, sedan åt vi tårta hos oss. Några dagar senare ordnade några av våra kurskompisar, som börjat jobba efter kandidatexamen, en överraskningsceremoni för oss som tog vår master. Vi fick bubbel, godis och blankett för inskrivning hos arbetsförmedlingen (haha!). Blev så överraskad och glad, fina vänner man har!

Sen måste jag bara nämna vårt bästa köp 2015 – vår antika slaktarbänk! Efter nästan ett halvår av letande på internet hittade jag denna perfekt patinerade godsak. Var tvungen att slå till, och har inte ångrat mig en sekund (trots att det var en aaaning över budget..)!

I slutet av juni var jag på två bröllop – på samma dag! optimal otur, men det gick att lösa, så jag kunde gå på en ceremoni i Tranås och sedan köra 25 mil för bröllopsfest i Göteborg. Jag fotade också mitt första bröllop! porträtt innan vigsel och sedan vigseln i kyrkan. Det var otroligt nervöst men är supernöjd med bilderna, och det verkar som brudparet också blev det. Efter det var det som sagt bröllopsmiddag och fest i palmhuset, fantastisk lokal!

Jag fick mitt första kvalificerade jobb på Kretslopp och vattenförvaltningen som projektassistent i ett miljöprojekt. Väldigt kul och givande och jag har lärt mig massor. Har också det perfekta hemmakontoret när jag jobbar hemifrån! 
Vi dukade upp för kräftskiva, kryddade egen snaps och gjorde snapsvisehäften. 

Mamma fyllde 50 i november och vi åkte till Fuerteventura för att fira. 

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *