Ny soffkudde och ett loppistips

När jag går på loppis eller i secondhandbutiker brukar jag försöka ha en liten lista eller åtminstonde en tanke på vad det är jag ska hålla utkik efter när jag väl är på plats. Det finns annars en risk att tappa bort sig bland alla prylar som trängs på hyllorna och det är lätt att bli överväldigad. Har man en klar tanke på vad man är ute efter är det också lättare att tänka ”utanför boxen”: letar du efter en ny kruka kanske du inte hittar den bland de traditionella krukorna, men du hittar ett udda glas eller ett keramikkrus som skulle passa istället. Eller så så hittar du en gardinlängd som skulle vara fint som löpare på middagsbordet eller att sy om till tygservetter. Det finns inga gränser!
 
Det jag ville komma fram till var att jag blev sugen på nya kuddar till soffan när jag hittade ett kuddfodral i garderoben jag köpt för en femma för ett tag sedan, men som blivit bortglömt. Nu tänkte jag istället kolla gardinavdelningen för tyg till en ny soffkudde som ska få göra den prickiga sällskap. Vi får se om det blir några framgångar…

13 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *