Tävla och vinn ett print från nordic printstore!

 
Nordicprintstore måste uppfattat att jag hade ”problem” med min tavelvägg, för bara några dagar efter att jag skrivit om det här på bloggen så hörde de av sig. Jag fick möjligheten att välja ut mina favoritprints att blogga om, och här ser ni alltså resultatet! Visst blev det fint? Jag är så himla nöjd, och dessa prints är verkligen en bra grund att utgå ifrån. Tavelväggen ska expandera allt eftersom, men just nu är jag väldigt nöjd precis som det är!
 
I samarbete med nordicprintstore kommer jag också att tävla ut ett valfritt print i 50×70 till en av er. Det enda ni behöver göra är att:
  • Gå in på nordicprintstore.se och spana in deras prints.
  • Kommentera detta blogginlägg med ditt favoritprint och berätta vart du skulle hänga det om du vann.
Tävlingen pågår till och med den 15/6. Lycka till!
 
inlägg i samarbete med nordicprintstore.se

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *