sommarlista 2016

 
Hur ser dina planer ut?
För första gången någonsin har jag betald semester, vilket ju känns väldigt vuxet, men innebär också att jag inte kommer kunna vara ledig lika mycket som jag varit tidigare under studieåren. Jag har faktiskt inte spikat exakta semesterveckor ännu. Men eftersom vi inte bokat något specifikt vi ska göra känns det ganska skönt att ta det som det kommer. Jag vill mest vara hemma med min familj och göra små utflykter, som en tur till skulpturerna i Pilane, gå på Nordiska akvarellmuseet, hänga vid havet och ha mysiga grillkvällar!
 
Sen vill jag såklart hinna pyssla och göra DIYs, och göra klart alla påbörjade projekt, exempelvis renoveringen av ett par böjträstolar.
 
 
Vad ska du göra på midsommar?
Jag ska upp med ett gäng till våra kompisars barndomshem i Tranås och jag tror det kommer bli en riktigt fin midsommar med sommarlunch, lekar och blomsterkransar.
 

Vilken är din bästa sommarfrukost?
svenska jordgubbar med grädde och en kaffe.

 

 

Bästa sommarlåten?
Svårt att välja en. Jag vill ha nostalgi blandat med nytt och röjigt!

 

Vad vill du helst grilla?
Majskolvar (<3), lax, vårlök, ostfyllda champinjoner och ädelostfyllda biffar. I år vill jag också prova att grilla mer frukt, som vattenmelon och ananas!

 

 

Vilket är ditt favoritplagg för sommaren?
Min svarta långkjol med höga slitsar, tunna långa tunikor och vita sneakers.

 

Vad dricker du i sommar?
ljus öl, fläderblomssaft, bubbel och förhoppningsvis någon rabarberbaserad isig drink!

 

Vad ska du läsa i sommar?
så mycket som möjligt! jag vill läsa Gillian Flynns ”The grownup”, (har läst alla hennes andra böcker och är fast!) men annars gärna en och annan lättläst chickflick, inredningsmagasin och för de allra lataste dagarna: skvallerblaskor!

Alla har någon favoritdel med sommarmånaderna, vad är din?
alla loppisar, förhoppningsvis någon bondauktion, de ljusa kvällarna och ljumna nätterna.

 

Bästa badstället?
Havet. Alltid havet!

 

Vad vill du känna när semesten är slut?
Eftersom min semester är ganska kort, vill jag känna att trots att semestern är slut, kan jag ändå ta hand om eftermiddagarna. hänga på balkongen, spela boule i en park och dricka lemonad, åka hem till tjörn och äta middag vid havet osv.

 

Vad ser du mest fram emot?
Att vara helt ledig och förhoppningsvis inte ha för mycket ”ta-vara-på-varenda-sekund-stress”.

 

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *