Fota analogt i sommar!

Jag gick igenom gamla sommarbilder till sommarlistan jag gjorde för ett par dagar sedan, och insåg att jag skulle vilja bli bättre på att fota vardagsbilder. Det blir inte att jag drar med mig systemkameran överallt, och mobilbilder tycker jag är lätt att glömma bort. Då kom jag på det: jag ska ju fota analogt! Det var flera år sedan jag gjorde det sist, men det är ju något speciellt med att få framkalla filmen och sedan få hem fysiska bilder att bläddra igenom med pirrig förväntan.
Dessutom känns det som att bilderna blir mer genomtänkta, eftersom man inte kan ta tio bilder i rad på måfå. Sedan har jag ju fina sommarbilder att sätta in i album/hämga på kylskåpet/rama in/använda som gratulationskort också!
Så mitt sommartips till er: rota fram den gamla kameran (har du inte en egen kanske dina föräldrar/ släktingar/ vänner har en gammal som ligger undanstoppad någonstans) eller sväng in på närmaste elektronikbutik och köp en engångskamera att föreviga sommarens bästa dagar med!
 Glöm inte heller att tävla om valfritt print från nordic printstore! Ni har tills den 15/6 på er.

11 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *