Nytt till balkongen

I Lördags tog jag som vanligt cykeln ner till Mölndals secondhand. Tycker det är så nice med lördagsmornar med finfrukost och loppisrunda att jag alltid vaknar tidigt pga. ser fram emot det så mycket, haha! Finns knappt något bättre sätt att starta en dag.
Jag hittade en grön sommarklänningen och en randig matta som ni ser på bilderna. Den gjorde direkt så att balkongen kändes mer ombonad och mysig. För 30 kronor var den ett riktigt kap!
På eftermiddagen kom sedan min bror och hans kompisar hit för att fixa oss inför förlovningsfest. Det var den första libanesiska förlovningsfesten jag varit på, och det var så himla kul med så mycket dans, dragig musik, och god mat! Och kärlek förstås.
Gjorde ni några secondhandfynd i helgen? Tell me, älskar att höra!

13 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *