monsteraskott – uppdatering

 
För en månad sedan försökte jag ju ta skott från monsteran – vilket ju slutade med att jag, lite för ivrigt, drog upp skottet utan att rötterna följde med. Jag satte ner skottet i vatten och hoppades på att det skulle bildas nya rötter, och fyra veckor senare ser det alltså ut såhär!
 
Massor av nya fina rötter som jag såg ett första spår efter redan efter en dryg vecka. Så nu ska jag nog våga ta resten av skotten som finns kvar också, då denna ska få flytta till en kollega som jag fått både myntaplanta och korianderfrön av. 
 
 
Ett stort grattis också till Emelie Ö, vinnaren i tävlingen jag hade i samarbete med nordic printstore. Maila din adress till mig på j.montell@hotmail.com så kommer ditt önskade print ”Bisonoxe” snart hem till dig!

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *