stolsrenovering

b2
Här är alltså ett av mina semesterprojekt! För ett tag sedan fick jag dessa två öglan-stolar gratis, då de tidigare ägarna tänkt slänga dem. Sitsarna var helt trasiga så dom var bara att ta bort, vilket var synd, eftersom jag tycker ”patinan” på stolarna är fin. Men som sagt, eftersom stolarna måste få nya sitsar tror jag det blir svårt att få dem att passa ihop fint med resten, så stolarna ska få ett helt nytt lager färg – efter slipning. Sommarvädret här på västkusten har ännu så länge lämnat en del att önska, och då är det kul att ha något att göra inne under tak… Kommer såklart också att visa det färdiga resultatet!

Men jag är sugen på något mer att sätta tänderna i! Har ni några tips? Har ni själva något projekt att sätta igång med i sommar?

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *