I Ödsmål

b1

Igår firade jag och David åtta år tillsammans. Vi var hemma hos Davids föräldrar i Ödsmål, och lagom till eftermiddagen kom solen tillbaka och jag kunde äntligen byta ut långbyxorna jag bott i under de senaste dagarna mot klänning. David arbetade på en ny kniv, vi åt grillade älgfärsburgare och kladdkaka med hallonsås på nyplockade hallon och njöt av kvällssolen. I morse passade jag också på att plocka med mig några vinbär hem för att göra gelé.

Nu har jag mellanlandat i vår lägenhet i Göteborg, för imorgon åker jag och mina tjejkompisar till Trollhättan för Fallens dagar: en tradition från tiden då Alma bodde och pluggade där. Så istället för att slagga i Almas studentlya som vi gjort tidigare år, ska vi nu bo på hotell och lyxa till det lite. Ska bli väldigt roligt!

b2

 

8 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *