Tjuvtitt på stolarna

b1
Nu är jag hemkommen från Trollhättan och fallens dagar som var i helgen. Jag och mina tjejkompisar åkte som sagt upp i lördags och märkte att vi lyckats boka in oss på samma hotell som många av artisterna som uppträdde under dagarna. Så det var kändistätt, haha! Utöver kändisspaning så åt vi supergod tapas, drack smarriga drinkar, gick på marknaden och hängde i öltälten. Och så lyxigt att få gå ner och äta hotellfrukost efter en festkväll!

Men, nu var det ju stolarna (förebild här) som detta inlägget egentligen skulle handla om. Efter tvätt och slipning av stolarna, och med tre lager färg är dom nu äntligen klara! Jag började att måla dom i en ljusgrå kulör som mamma redan hade hemma, men tyckte efter ett lager färg att det inte riktigt var vad jag ville ha. Så jag och mamma åkte bort till färgaffären för att köpa en mörkare grå kulör. Som tur var kom mamma på att fråga om de hade några felbrutna färger (som personalen blandat fel helt enkelt), och jovisst, där fanns  en perfekt mörkgrå färg för 30 kr/liter istället för 200 kr/halvliter. Så ett litet tips från mig om ni inte är helt superbestämda på vad för kulör ni vill ha: kolla med färgbutiken om det finns några felbrutna färger. Har man tur hittar man vad man letar efter där!

Nu ska jag bara ta en funderare på om stolarna ska få stå i sovrummet som sängbord eller möjligtvis hängas på vardagsrumsväggen i väntan på gäster.

20 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *