Rabarberland

b1
Som sagt är rabarbern en storfavorit hos mig, så i början av sommaren byggde jag och mamma ihop en planteringslåda och satte två rabarberplantor i. Vi ställde lådan i en delvis skuggig del i mammas trädgård, och det har växt så det knakat under sommaren. Vi har kunnat göra två rabarberpajer och kunnat skörda och frysa in.

Men. Sen läste jag att man inte skulle skörda något under första året, och bara ta en liten skörd påföljande år… Så vi får se hur den klarar sig till nästa år. Jag får hoppas på det bästa! Har någon någon erfarenhet av nyplanterade rabarberplantor? Och hur gör en till hösten? Tips för att få den att må så bra som möjligt tas tacksamt emot!b2
Min semester är alltså slut nu, men åkte ändå hem till mina föräldrar på Tjörn nu denna helg också. Förlänga semesterkänslan lite till!
b4

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *