omnämnd som stilikon (!)

inredning1
Frida Ramstedt, som driver Trendenser, har i ett blogginlägg kartlagt de största och hetaste inredningsstilarna just nu. I samband med beskrivningarna av de olika stilarna har Frida också nämnt stilikoner, som bloggare och inredningsbutiker, för att ytterligare beskriva stilarna.

b2a
Och under stilen ”Grey Deco”, beskriven med nyckelorden ”Grå fondväggar, hårda kontraster, rockig känsla, svart skinn, krom, fotokonst” är alltså jag med som stilikon, tillsammans med mina bloggkollegor Rebecca och Hanna. Detta känns så otroligt roligt, och jag går här hemma och ler för mig själv, haha!

inredning2Förutom att det är superkul att bli omnämnd, är också inlägget fullproppat med inspiration och nu har jag många bloggar att kolla igenom. Här hittar ni det!b2aTrevlig helg hörrni!

6 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *