Fredagsdrinken

b1

Fredag! Så härligt, speciellt när det väntas fint väder i helgen. Imorgon tänkte jag gå på Utby promenadloppis och spela boule i en park. Men nu var det ”drinken” det handlade om (egentligen grogg eftersom det bara är två ingredienser? Eller helt enkelt bara en bourbon, haha) som är en ”honeyinfused” bourbon. Släng i ett par frusna citronskivor (jag och David fryser alltid in överbliven lime och citron, perfekt i saft/cola/drinkar) och så har ni nästan en whiskysours.
b2
Den lilla griffeltavlan jag använt som bricka är förresten en loppisfynd från i somras, och jag misstänker att den är riktigt gammal om man ser på slitningarna och att den är linjerad med ”skrivstilslinjer”. Trevlig helg!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *