liten drinkvagn

b1a
Ytterligare ett gårdsloppisfynd från i somras är detta lilla drinkbord! Jag betalade 30 (!) kr, och det var från början i grön stomme med gula skivor, här kan ni se en förebild. Jag har velat ett tag fram och tillbaka på hur jag skulle fixa till det, och var inne på gråa skivor med svart stomme, om jag skulle behålla det som det var och så vidare.

Men nu i helgen slog jag slag i saken och spraymålade helt enkelt alltihopa svart. Blev riktigt nöjd! Svart funkar ju, som bekant, alltid 😉

b2
Det är ju inte så stort, så jag tänker mig att det kommer användas utifrån tillfälle – typ duka fram mojitotillbehören på vid fest, servera fördrink på middagen eller ställa fram whisky och ishink på spelkvällar.

14 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *