skolplansch XL

b1a När en ser att det står en ihoprullad plansch lite gömd bakom ett loppisbord, som dessutom mäter över en meter och som ser gammal ut i textilen slår ju hjärtat lite fortare. När en sen frågar om priset och får till svar:
”50 spänn?” kan en ju inte annat än att slå till, haha!

Detta är alltså ytterligare ett fynd från i somras, som jag hittade på en loppis på en bygdegård på Tjörn. Den har nu hängt på vädring i vårat badrum (som typ är två kvadrat, det fanns inte mycket plats över kan jag säga) i typ två veckor, med fönstret öppet dygnet runt och en skål ättika för att försöka få bort lukten. Vi gissar att det stått ihoprullad i någon skolkällare i ett antal år… Men nu är lukten borta och vi satte upp den för några dagar sedan. Är inte helt 100 på placeringen, men den gör sig bra bakom slaktarbänken så länge!

5 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *