lite höstfix

b1a
Även fast det varit riktigt fint idag kan vi nog vara överrens om att hösten verkligen är här nu. Och med den sensommaren vi haft så känns det faktiskt bra, även fast det är mörkt på morgonen när jag går upp (något jag fasat över hela sommaren, haha).

Idag har det fått bli en riktig höststädning här hemma, och med det åkte också mässingsljusstakarna fram. De har känts så fel under sommarmånaderna. Men nu känns det som att det är dags för levande ljus igen, en av alla mysiga grejer som hör hösten till!

8 Kommentarer

 • Håller med Emma.. så fin!
  Brrr, för upp i ottan… går upp 05:14 må-fr och ärligt så hatar jag det…
  Men vad göra?
  Jag är kvällsmänniska och hade hellre varit uppe till tolv och sovit till sju.
  Men c’est la vie:-)
  Ha en fin måndag!

  • ja visst är det så 🙁 men en får försöka se tjusningen i mörkret också! (berättar när jag kommer på vad det kan vara… haha)

 • Åhh så fint!! Älskar alla dina bilder. Måste lägga till dig på bloglovin’ nu, har tänkt göra det länge men glömmer alltid haha (sämst).

  • tack snälla!! haha, jag insåg att jag gjort samma grej, för hos dig har jag ju varit inne å kikat flera gånger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *