Miljötips: Hållbar julklappsinslagning II

julklappsinslagning-christmas-wrapping
Det börjar väl bli hög tid för julklappsinslagning nu va? Jag har ju tidigare tipsat om att slå in julklapparna i textil, och här kommer nästa hållbara tips: använd tapet. Ta en sväng in på närmsta färg- och tapetbutik och fråga om dom har några rullar eller tapetprov som utgått ur sortimentet. Ofta finns det något, och det blir win-win både för personalen som får mindre att slänga och för dig som får gratis inslagningspapper. Dessutom gör du miljön en tjänst genom att ta vara på material som annars bara skulle ha kastats. Tapet är också tjockare än vanligt inslagspapper, vilket gör att det känns extra lyxigt.

Jag gjorde också några stjärnor i samma tapet att sätta på paketen, tyckte det passade fint ihop. Tutorial på stjärnorna hittar ni här!

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *