tre utvalda DIY:s från 2016

diy-skarbrada

Jag köpte slitna träskärbrädor secondhand som jag slipade, oljade in och satte lädersnöre i. Ett enkelt DIY som går snabbt och resultatet blir så fint! För att inte tala om en billig peng för en ny skärbräda. De finns ju i överflöd på secondhandmarknaden och säljs oftast till lågt pris. Inte sista gången jag gör detta alltså!

Här finns ytterligare en skärbräda som jag slipat och ändrat formen på.

b4

Jag fick också överta ett par rejält nergångna öglan-stolar som båda hade trasig sits och där färgen sett sina bästa dar. Här finns en förebild. Jag fixade nya sitsar av en mdf-skiva, slipade bort gammal färg och målade om dem. Nu står dom i sovrummet som sängbord och plockas fram som extra sittplatser när det behövs!

b1a

Jag fick också tag på en rullvagn på en gårdsloppis för endast 30 kr. Förebild här. Funderade länge på hur jag skulle göra om den, tills jag en dag bara sprayade hela svart. och blev helt klart nöjd över resultatet!

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *