långhelg i Hemsedal

Hej på er! Det blev visst ett litet uppehåll här. Jag har varit i Hemsedal sedan i torsdags, och har helt enkelt inte ens sneglat mot datorn som låg gömd i resväskan. Har bara åkt skidor, fikat i backen, after skiat, ätit mat och hängt med mina före detta kollegor. Men nu är jag tillbaka!

Jag är absolut ingen erfaren skidåkare. Tvärtom. Så jag tog det lugnt i de gröna backarna, njöt av naturen och utsikten trots att jag är ganska höjdrädd (fick seriöst svindel bara av att se de enorma fjällen från vår balkong…). Så det började ganska vingligt och osäkert, men i söndags hade jag kommit in i det och då gick åkningen riktigt bra! Skönt att lämna med lite större skid-självförtroende och bra åk i minnet.


Förresten är vi ju redan inne i februari och Stina har släppt temat för denna månad i Monthly Makers! Kan säga att det är något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat… Spana in temat här!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *