mina senaste secondhand-fynd

En vattenkanna och en glaskupa fick följa med hem sist. Hur många vattenkannor behöver man egentligen? Minst en i varje rum va? Hehe. Den stackars krokusen fick förevigas på bild också, innan den planteras ut och förhoppningsvis kommer upp och blommar om två (?) år. Synd att det är så opraktiskt med jord på matbordet, annars hade den fått ligga kvar som dekoration ett tag till, pga. fint.

Imorgon är det lördag och jag hade tänkt svänga förbi klädbytardagen på världskulturmuseet en sväng och se om jag kan byta till mig några nya plagg. Perfekt sätt att uppdatera garderoben. Ha en fin helg hörrni!

10 Kommentarer

  • Alltså jag LETAR verkligen efter glaskupor just nu efter att ha varit hemma hos Stina, men det finns aldrig några… Så himla fint. Överväger att köpa en nyproducerad så länge för att få ha en, haha. Himla fina fynd, Johanna. Du har ett sånt öga för att hitta snygga grejer!!

    • dom är ju inte helt vanliga tyvärr! hade tur som hittade denna. de jag har sedan innan än sånna kupor som kan sitta över klockor, de har jag sett en hel del av, så håll utkik!

  • Men wow vilken fin glaskupa! Så organisk! Undrar vad den använts till – eller är det bara en fierce ostkupa? Vattenkannan är också helt otrolig! Jag har två stora och en pytteliten vattenkanna (och typ åtta saftkannor) men jag hade knappast kunnat lämna den där! Bra räddat!!

    • ja, den känns lite annorlunda än de lite vanliga kuporna. typ inte så avlång? haha. undrar också vart den varit tidigare!

  • Vilken jättefin vattenkanna! <3 Och så vackert stilleben! Så ledsen över att jag missade klädbytardagen igår 🙁 Borde vara en gång i månaden över hela Sverige ju!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *