Jag är med hemsida!

..och oj vilket jobb det har varit! Stor jäkla eloge till er som kodar och bygger upp era bloggar. Jag tyckte det var klurigt med att få ihop en frontsida + två undersidor haha. Men efter mycket googlande, youtubeande och lusläsande av instruktioner så är nu min hemsida med portfolio äntligen klar.
Så, varför har jag fixat en hemsida? Jag har helt enkelt ett personligt mål med att kunna dra in lite cash på mina bilder. I och med att jag fick en ny tjänst på jobbet valde jag också att gå ner i arbetstid, så att jag ska kunna arbeta en dag i veckan med egna projekt.

Jag har velat fram och tillbaka med om jag ska skriva ut detta, eller bara hålla det hemligt och outa OM det går vägen. För det vet jag ju inte om det kommer att göra. Men nu är det ”out there”, och bara det är ju en extra sporre till att fortsätta jobba på att nå mina mål. Plus att jag vill dela med mig av vad jag gör med er. Ni får gärna hålla tummarna för mig!

I samma veva började jag också att klura på logga. Jag letade säkert flera veckor efter någon som skulle kunna göra den åt mig, men det landade tillslut med att jag gjorde den själv. Jag var ute efter något enkelt och minimalistiskt, och efter ytterligare ett par veckor landade jag i denna logga:

Som jag är nöjd med, för tillfället i alla fall! Vill ni kolla lite närmare på min nya hemsida hittar ni den på johannamontell.se.

13 Kommentarer

 • Vad snyggt!!! Heja dig, med dina fantastiska bilder är jag säker på att det kommer gå vägen! Jag har också funderat på en minimalistisk logga i lite liknande stil fast med min initialer då 😉

  • men tack!! <33 ja, det finns ju så himla mycket man kan göra med sina initialer, fast att loggan ska vara minimalistisk. ska bli kul att se ditt resultat!

 • Wow Johanna! Jag har själv funderat på att strukturera upp det lite så som du, dock inte i syfte att sälja men för att ha det lite mer tydligt för mig själv. Lite som ”blogg” och ”fotoalbum”. Blev väldigt inspirerad till att få tummen ur nu när jag sett detta. Dina bilder är så otroligt otroligt fina. Och du är så modig som gör detta, som bara kör. HEJA DIG! <3

  • tusen tusen tack för så fina ord! Det är läskigt, men jag vet att jag kommer ångra mig om jag inte försöker. Ditt upplägg låter himla spännande, stort lycka till! De e bara att köra! <3

 • Jäääävlar vad snyggt Johanna!!! Det är ju knappast en fråga om ”om” utan snarare om att våga visa, så du kan synas och finnas som alternativ. Ditt arbete är SÅ proffsigt så når du bara ut i etern är det knappast ett problem för dig att sälja bilder! Då är detta första steget. Bra jobbat och heja på!

 • SHIT vad snyggt!!!!!!!!! Och alltså haha jag dog när jag gjorde om min hemsida </3 sånt jäkla meck.

  När jag träffade Emma (http://emmae.se/) på middag häromveckan pratade hon lite om hur hon som fotograf gör, och man kan ladda upp bilder på bildbanker eller nåt sånt! Och så köper företagen dem genom det? Du kanske redan känner till det, men tänkte iaf tipsa dig ifall att! Om du vill ha mer info (pga denna var mycket knapphändig haha) så skriv till mig på fb så frågar jag!

  För visst kommer du kunna sälja dina bilder – de är SÅ JÄKLA SNYGGA!!

 • Så sjuuuuuuukt snyggt och proffsigt!! Och vad glad jag är att du tog steget att göra en separat hemsida/portfolio, för dina foton förtjänar verkligen att lyftas fram. Du lyckas verkligen skapa en helt magisk stämning med dem. You go girl!

 • Åh vad snyggt!
  Härligt att du kunnat gå ner i tid också. Har jobbat 80% sen jag fick fast tjänst 2014 och kan verkligen rekommendera det?

 • Så snyygg hemsida!! Och ja visst är det mycket jobb, men hur coolt är det inte sedan när man har byggt den själv och allt är precis som man vill 🙂 Loggan passar ju dej perfekt också – alltså så imponerad av hur proffsig du är!

 • Så proffsigt och snyggt. Din logga är ju SÅ snygg dessutom! Jag tycker så mycket om din ton och hoppas att bilderna säljer som smör för det är de värda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *