secondhandfynd: Grön Anna-plåtburk

Hej på er. Det känns konstigt att posta ett inlägg om ett secondhandfynd efter vad som hände i fredags. Jag svårt att sätta ord på det, men så många kloka ord har redan sagts. Så jag lämnar det här. Och försöker skriva ett inlägg ändå.

I går var jag på min vanliga runda ner till Mölndal secondhand. Jag var specifikt ute efter förvaring till Alisons hundmat (något som ser roligare ut än en genomskinlig plastlåda på köksbänken) och jag hittade något över förväntan: en Grön Anna-plåtburk! Jag förälskade ju mig i den äldre, blå-gröna versionen av serien när jag hittade en Anna-tallrik på stadsmissionen för något år sedan.

Sedan dess har jag samlat på mig. Och äger nu alltså även en burk (vilket jag inte ens visste fanns…). I alla fall, det blev bra mycket finare på köksbänken, och det är ju alltid extra kul att springa på ett samlarobjekt!

6 Kommentarer

  • Men!!!!! OMG. Hade ingen aning om att det fanns burkar?! Växte upp med det porslinet, och det finns både hemma hos mina föräldrar och hos sambons föräldrar, och det är banne mig det bästa att äta på (även om jag också gillar Pergola som jag numera får 2 delar av varje högtid). Får hålla utkik efter en burk helt enkelt. Och håller med Wilda, vi måste gå vidare. <3

  • Hahahaha alltså de små mattetalen här hos dig är så jobbiga varje gång. Är ju inte svår matte MEN jag blir ändå typ helt ställd hahaha

  • Nämen vad fin!
    Åh bodde i Mölndal en höst för några år sen. Gillade second hand-affären mycket och köpte delar till en adventskalender som vi gjorde i mitt kollektiv därifrån ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *