En balkongbild


En balkongbild från förra året när jag hade både basilika och mynta där ute. I år har jag faktiskt bara satt luktärt, men det kommer nog att bli fint det med! Jag hoppas också på att få ett skott från min kollegas mynta, förra året växte den som tusan. Jag kunde skörda en massa mynta, både till drinkar och för att frysa in och ha i såser.

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, och ska snart bege mig till Henriksberg för häng på deras terrass + se Emma Knyckares och Josefine Johanssons livepod. Imorgon ska jag faktiskt också jobba några timmar i samband med Göteborgsvarvet (häng med på instagram @johannamontell) så det blir rätt lugnt i kväll. På söndag kommer jag att visa vad jag gjort till månadens tema i Monthly Makers också, så kolla in då! Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *