en före detta julgrupp


Förra helgen tog jag (äntligen) tag i en gammal julgrupp jag gömt undan på fönsterbrädan bakom en gardin. Den växte och frodades fortfarande, men att ha en julgrupp framme i maj kändes inte så lockande. Så jag delade helt enkelt upp den och planterade växterna separat i nya krukor. Ampeln som hänger i hallen fick en ny murgröna och det kändes genast mer ombonat. Hoppas bara att den klarar sig på det lilla ljus som letar sig in där!

Denna vecka tog jag långhelg och är på Tjörn med familjen. Vi startade ledigheten med en tur till blomsterhandeln och har planterat nya växter och rensat en massa ogräs. Första doppet tog jag igår också! Idag är det ju loppislördag, så jag ska snart bege mig till Lions och Loppis i ladan. Är på taveljakt!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *