Två bilder från helgen och en vardagsuppdatering


Hej på er! Vilken sommarfeeling vi hade på västkusten i helgen: Strålande sol och klarblå himmel. Inte nog med det så var det långhelg för min del, så det blev fyra dagar på Tjörn. Så bra tajming! Vi firade min bror som fyllt år med smörgåstårta, vi var på stranden (jag tog första doppet!), vi handlade och planterade växter och blommor och rensade ogräs. Jag hittade också tre fina tavlor på Lions secondhand. En helg att spara i minnet och plocka fram vid kallare årstider, helt klart.

Nu i veckan är det full fart – i måndags sprang jag Blodomloppet (slog mitt personbästa!), idag spelade jag och brorsan badminton (gick mindre bra + slog av en sträng), imorgon ska jag ut och rida med några kollegor (och är nervös, pga. typ 10(!) år sedan sist) och på torsdag är det avslutningsquiz (vilket känns vemodigt eftersom det är sista quizen någonsin. Gillade att ha ett stammisställe + quizen är den bästa vi varit på) . Redan på fredag åker jag tillbaka till Tjörn för att ladda om batterierna på nytt.

4 Kommentarer

  • Alltså den där sista bilden ä ju heeeelt magisk! Jag ska faktiskt till Tjörn i juli och hälsa på en vän 🙂 Hoppas ridningen var kul!

    • men tack <3 jaså, vad kul! vart håller ni till då? Ridningen var fantastik, så kul att vara uppe i sadeln efter typ 10 år och ändå känna sig hemma.

  • Vad mysigt att få ta del av din vardag såhär, det låter härligt! Och bilderna <3 Har just återupptäckt hur mycket jag gillar daggkåpa. Så så vacker liten växt.

    • vad kul att du tycker det! tack <33 Jag älskar att gå ut tidigt på morgonen när daggen pärlar sig så fint på den, förstår varför den heter som den gör!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *