rabarber x3


Hej på er! En hektisk vecka (som avslutades med en adrenalinfylld spontan-paintball igår) är slut. Jag är på Tjörn igen, och har varit på secondhandrunda (vilket kanske inte förvånar någon vi detta laget ;))

Iallafall! Rabarbersäsongen är i full gång, så jag tänkte passa på att tipsa om tre recept med denna fantastiska råvara i fokus. Jag hoppas att min skörd här blir stor i år så att jag kan frysa in en massa rabarber och ta fram i vinter och göra marmelad till sconesen. Fortsätt scrolla!

Rabarberkompott med youghurtgrädde


Rabarbermarmelad med mynta


Klassisk rabarberkräm med mjölk

4 Kommentarer

  • Åh, så passande! Igår lagade min killes syster rabarberpaj till efterrätt och precis nyligen stod hon här och funderade på vad som skulle bli dagens efterrätt, helst av något taget från trädgården. Rabarber är ju också så gott att en kan äta det om och om igen!

    • haha verkligen passande då! Ja, en kan ju göra så mycket med dom också. Härnäst tänkte jag prova rabarberbellini!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *