En groende tavelvägg

Det senaste har jag hållit ett extra öga öppet efter fina tavlor när jag varit på secondhand, och nu när jag hade fått ihop 6 stycken tyckte jag att det var dags att få upp dom på väggen! Tre av dem är numrerade litografier, två är originalmålningar och en är ett print. Tycker att dom passar bra ihop! Tanken är att fylla på när jag hittar något fint, så tavelväggen får växa fram under tid.

1 Kommentar

  • Guuuud vad snyggt! Verkligen fina motiv i sig och nästan ännu bättre ihop! Kom nyligen över en etsning av en av mina favoritkonstnärer, Mattias Fargerholm, som hade passat in på den där väggen! Har svårare att hitta en plats åt honom hemma hos oss, där han försvinner bland alla brokiga färger. Inspirerad av denna svartvita komposition kanske jag får flytta om lite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *