bokpaket till sommaren


Hej på er! Jag tänkte bara titta in och visa mitt bokpaket jag fick hem för ett tag sedan. Jag brukar ju alltid försöka handla det mesta secondhand, och det gäller även böcker. Det finns ju huuur mycket böcker på andrahandsmarknaden som helst, men denna gång så unnade jag mig alltså att klicka hem några nyheter! Lycka i bokform. Har hört så mycket bra om framförallt ”Flickorna” och ”De polyglotta älskarna” och jag ser verkligen fram emot att sätta tänderna i dom nu i sommar. Ska bara läsa ut ”Katedralen vid havet” som jag läser nu, en tegelsten på 600+ sidor… Men bra är den!

Sen så överskattade jag väl min läsförmåga lite när jag tänkte att jag skulle sluka allihopa nu under sommaren. Läser så långsamt. Men vad gör det, dom finns ju kvar!

Läser ni något just nu eller har ni något tips på böcker jag absolut inte får missa? Är alltid på jakt efter nästa läsupplevelse!

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *